Odhalte tajemství japonské kuchyně: kurzy sushi pro začátečníky i pokročilé
Přehled nabídky
Japonští kuchaři prozradili, že při práci nejraději poslouchají cut & roll, hudební styl, jehož název lze volně přeložit jako krájení a rolování.
Právě o to jde v japonské kuchyni především, ale není to zdaleka vše. Naučte se připravovat výborné rolky a další asijské speciality i vy. Kurzy přípravy sushi se konají v moderní restauraci Pru 58 v Tusarově ulici a provede vás jimi Štěpán Návrat, šéfkuchař a majitel oblíbených restaurací Café Buddha, Benjamin – fine dinning a Pru 58.
V nabídce jsou kurzy pro sushimistrovstvím dosud nepolíbené i zkušenější kuchaře, pořídit si můžete rovnou i balíček obou. Pokud jste dosud sushi jen jedli, zapište se do kurzu pro začátečníky, který vám odhalí tajemství japonské kuchyně jako celku. Zjistíte, jak správně vařit rýži, porcovat čerstvou rybu a krájet zeleninu, a ani nemrknete, na světě bude set s 28 kousky.
|
Pro absolventy začátečnického kurzu, kteří chtějí svou zručnost potrénovat a obzory rozšířit, je připraven kurz pro pokročilé, kde už si pohrajete třeba i s tempurou a také vykouzlíte flambovaného lososa.
|
Proč právě kurz od Školy vaření Café Buddha?
Pokud se rozhodnete absolvovat kurz od Školy vaření Café Buddha, máte jistotu, že se učíte od těch nejpovolanějších. Přestože Štěpán, ani při troše dobré vůle, nevypadá jako Asiat, jeho cestovatelské období po tomto kontinentě ho opravňuje k tomu, aby s čistým svědomím předával svoje zkušenosti dál. Díky tomuto kurzu si ušetříte řadu nevydařených domácích pokusů, připálených hrnců a hromady rozvařené nebo nedovařené rýže. Suroviny na dobré sushi nepořídíte zrovna za hubičku, tak proč jimi zbytečně plýtvat. Po skončení kurzů si můžete objednat začátečnický Sushi Home Set, který vám ulehčí domácí přípravu, a případně si zakoupit japonské suroviny, bez kterých se doma neobejdete. |